Easyclick

EasyClick, het boorvrije montagesysteem

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven.
In het EasyClick frame kan een plisségordijn, Duette of aluminium jaloezie geplaatst worden.

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is EasyClick een perfect raamproduct dat naadloos aansluit.

Kenmerken van EasyClick

1. Geen boren of schroeven: Met EasyClick is het niet nodig om gaten in de muur of het kozijn te boren. Dit maakt de installatie schoner en gemakkelijker.

2. Magneet- of klikbevestiging: Het systeem maakt gebruik van magneten of klikmechanismen om de raamdecoratie op zijn plaats te houden. Hierdoor kan de raamdecoratie stevig worden bevestigd zonder permanente schade aan de structuur.

3. Verwijderbaar: Een van de voordelen van EasyClick is dat de raamdecoratie eenvoudig te verwijderen is, wat handig is voor bijvoorbeeld schoonmaak of verhuizing.

4. Geschikt voor verschillende raamtypes: EasyClick kan worden aangepast aan verschillende soorten ramen, zoals draai-kiepramen of dakramen.

 

Laat je inspireren