Zaakvoerder An Buyse genoot een opleiding confectie en heeft een jarenlange ervaring in zowel aankoop, verkoop en productie van raamdecoratie.

Daarnaast ontwikkelde ze ook een passie voor meubelstofferen, waar ze doorheen  de jaren diverse opleidingstrajecten volgde en ook les volgde bij de internationaal gerenommeerde Craig Hughes, bekend van het programma 'salvage hunters' op discovery channel.   

An combineert vanuit haar brede expertise de verschillende domeinen van de textielwereld om binnenhuisinrichting tot een hoger niveau te heffen. 

Advies aan huis of in de showroom, waarbij de perfecte match gezocht wordt tussen interieur en raamdecoratie en een totaalplaatje dat gewoon klopt. 

 

 

Zoals de naam doet vermoeden,  gaat Stof tot Nadenken net dat tikkeltje verder in de zoektocht naar de ideale inkleding van uw woning.

Graag stellen we onze expertise inzake raamdecoratie, stofferen, interieurinrichting in het werk om de leefruimte te creëren waar u zich echt thuis voelt.  

Om uw project te realiseren voorzien wij een plaatsbezoek waar we naast een correcte opmeting ook professioneel advies verlenen en u binnen de 48u van een offerte op maat voorzien. 

Wat uw wens ook is, Stof tot Nadenken gaat graag samen met u op zoek naar de juiste manier om uw droom te realiseren. 

Aarzel niet en neem hier contact op om een afspraak in te boeken!