Overgordijnen

Gordijnen zorgen voor een huiselijke, warme sfeer en zijn bovendien uiterst functioneel. Gordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende plooien ( enkele, dubbele en wave plooi ), transparant, zonwerend of verduisterend gevoerd.

Deze worden bevestigd op manuele of elektrische rails.

 

Voor inspiratie ... klik hier

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn met hun strakke lijnen stijlvol en praktisch.
Met vouwgordijnen geef je jouw woning, kantoor of winkel een modern of klassiek tintje. Het felle daglicht buiten houden en warmte weren, ... zodat je rustig kunt genieten van jouw boek of ontspannen kan doorwerken.

Bediening kan manueel of elektrisch.

 

Voor inspiratie ... klik hier

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn eenvoudig van structuur waardoor ze perfect zijn om je woning een prachtig accent te geven. Je kan op een leuke manier de lichtinval en de mate van privacy regelen.

Geef je huis een twist met duo-rolgordijnen.
Met de transparante stroken kun je je privacy aanpassing naar je stemming en behoeften. Jij bepaalt hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt met een stijlvolle oplossing.

 

Voor inspiratie ... klik hier

horizontale lamellen

 Horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium ( verschillende breedtes ) met een divers gamma van kleuren en geschikt voor vochtige ruimtes.
Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Ons bijzonder gevarieerd aanbod biedt een passende afwerking voor alle verschillende interieurs. De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden.

Voor inspiratie ... klik hier

Easyclick

Easyclick kan aan uw raam bevestigd worden zonder boren, dus er is geen beschadiging aan uw ramen. Het ral-kleur van het kader kan aangepast worden aan uw ramen.
Dit systeem kan vervaardigd worden met horizontale alu lamellen, plissé of duette. Dit kan zowel verduisterend, transparant of een combinatie van beide.

 

Voor inspiratie ... klik hier

Verticale lamellen

De elegante eenvoud voor grote ramen.
Zeer geschikt voor grote glaspartijen, ook voor ramen met afwijkende vormen zoals erkers, schuine ramen of hoekramen zijn verticale lamellen de perfecte keus.
Verticale lamellen zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy.
In open toestand geven ze een prachtige lichtinval.

 

Voor inspiratie ... klik hier

Paneelgordijnen

Ook beter gekend als Japanse wanden.
Door de strakke vormgeving straalt deze raamdecoratie rust uit.
De panelen kunnen in verschillende opstellingen gehangen worden en dit is mogelijk met of zonder baleinen.

Paneelgordijnen komen volledig tot hun recht bij grote raampartijen.

 

Voor inspiratie ... klik hier

Shutters

Raamshutters zijn meer dan klassieke luikjes. De uitgebreide kleurkeuze en verschillende louverbreedtes zorgen ervoor dat houten binnenluiken tegenwoordig in elk interieur passen. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken

 

Voor inspiratie ... klik hier