Overgordijnen

Jouw leefruimte sfeervol aankleden doe je met onze overgordijnen. Een overgordijn is meestal iets dikker van structuur. Ze houden het zonlicht en inkijk van buitenaf tegen, hebben een isolerend effect en verduisteren de ruimte, al dan niet volledig.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn met hun strakke lijnen bijzonder stijlvol en praktisch. Kies je stijl van klassiek tot modern en creëer zo de gewenste sfeer in huis, op kantoor, … Dankzij de handige bediening (manueel of elektrisch) bepaal je de lichtinval en het zicht naar buiten in een handomdraai.

 

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch, tijdloos en zorgen voor een sfeervolle uitstraling in iedere ruimte. Met een rolgordijn bepaal je zelf eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Al onze rolgordijnen zijn voorzien van kwalitatieve systemen en zijn eenvoudig te bedienen.

 

horizontale lamellen

 Horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium ( verschillende breedtes ) met een divers gamma van kleuren en geschikt voor vochtige ruimtes.
Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Ons bijzonder gevarieerd aanbod biedt een passende afwerking voor alle verschillende interieurs. De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden.

Easyclick

Raamdecoratie zonder boren, dat is EasyClick. Het aluminium kader in bijpassend RAL-kleur klik je in je raamkozijn. Dit handige systeem kan vervaardigd worden met horizontale alu lamellen, plissé of duette. Dit kan zowel verduisterend, transparant of een combinatie van beide.

 

Verticale lamellen

 

Verticale lamellen stralen één en al elegantie uit. In een handomdraai creëer je een volledig open raam, waarbij zonlicht comfortabel naar binnen schijnt. Of doe het net andersom en zorg voor optimale privacy. Deze raamdecoratie is uiterst geschikt voor grote raampartijen.

 

Paneelgordijnen

Ook beter gekend als Japanse wanden.
Door de strakke vormgeving straalt deze raamdecoratie rust uit.
De panelen kunnen in verschillende opstellingen gehangen worden en dit is mogelijk met of zonder baleinen.

Paneelgordijnen komen volledig tot hun recht bij grote raampartijen.

 

Shutters

Shutters of houten binnenluiken zijn bijzonder functionele, stijlvolle raambekleding. Ze zijn dé ideale zonwering en regelen licht en privacy. In een strak aangeklede woning maken ze een chic statement, terwijl ze in een landelijk interieur het elegante cottage-gevoel versterken.