Verticale lamellen

Verticale lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn raambekleding bestaande uit lange verticale stroken of lamellen die aan de bovenkant van een raam zijn bevestigd en naar beneden hangen. Deze lamellen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals stof, PVC, aluminium of hout, afhankelijk van het gewenste uiterlijk en de functie.

 Enkele kenmerken van verticale lamellen zijn:

1. *Lichtregulatie:* De lamellen kunnen worden gedraaid om de hoeveelheid lichtinval en privacy aan te passen. Ze kunnen volledig worden geopend of gesloten, of ergens daartussenin.

2. *Geschikt voor grote ramen en schuifdeuren:* Verticale lamellen zijn ideaal voor grote raampartijen, schuifdeuren of ramen met een ongewone vorm, omdat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende afmetingen.

3. *Moderne uitstraling:* Ze worden vaak gebruikt in moderne en eigentijdse interieurs vanwege hun strakke en gestroomlijnde uitstraling.

4. *Eenvoudig schoon te maken:* Verticale lamellen zijn relatief eenvoudig schoon te houden door afstoffen of afnemen met een vochtige doek.

5. *Verschillende materialen en kleuren:* Je kunt kiezen uit diverse materialen en kleuren om ze aan te passen aan de inrichting van je ruimte.

6. *Aanpasbare bediening:* Ze kunnen worden bediend met een trekkoord, een stok of zelfs met afstandsbedieningen voor automatisering.

Verticale lamellen zijn veelzijdig en functioneel, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen.

Laat je inspireren