Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn al jaren een vaste waarde in het interieur en blijven ook vandaag zeer populair. 

De rolgordijnen zijn verkrijgbaar in afmetingen tot 4 m hoog en 4 m breed. We ontwikkelen hiervoor de meest innovatieve, hyperfunctionele systemen en werken ze af met de mooiste en meest decoratieve stoffen. Een uitmuntende combinatie van design, stof en techniek.

De afwerkingsmogelijkheden van de rolgordijnencollectie zijn eindeloos. Zo kan je kiezen uit meer dan 2000 stoffen in verschillende transparanties in een egale of oneffen structuur, en bieden we kleurvariaties van wit over beige, bruin, grijs tot zwart.

Landelijk, modern of klassiek interieur? In onze collectie vind je sowieso jouw gading.

Ook op vlak van lichtdoorlatendheid heeft u keuze te over: voor elk raam hebben we een stof klaar die helemaal voldoet aan uw specifieke wensen. Wilt u het felle zonlicht buitenhouden maar toch genieten van een natuurlijke lichtinval? Dan kiest u voor semitransparante stoffen. Heeft u nood aan een volledige verduistering, zoals in de slaapkamer? Dan raden wij een black-outstof aan

Voeringstoffen

Gevoerde rolgordijnen zijn dichte rolgordijnen waar een voering aan de achterzijde wordt verwerkt. Kies je voor een rolgordijn met voering, dan heb je de keuze uit maar liefst 16 voeringskleuren. Zo kan je een contrasterend effect of een uniforme uitstraling aan de buitenkant van jouw huis bekomen.

De voordelen van een rolgordijn met voering:

  • Garandeert een goed slaapcomfort
  • Beschermt tegen verkleuring
  • Warmte- en zonwerend
  • Geluiddempend
  • Kwalitatieve uitstraling
  • Unieke voeringstoffen met automobielkleurstoffen (= lichtechtheid)

 

Om jouw rolgordijn nog meer op maat van jouw wensen af te werken, bevat onze collectie ook gelamineerde stoffen. Hierbij worden verschillende lagen stof – gelijke of verschillende - aan elkaar gehecht en wordt de stof hard gemaakt. De zijkanten worden ultrasoon gesneden om rafelingen te voorkomen.

Dankzij de laminatie kunnen ook gewone stoffen gebruikt worden en blijft het typische stoffen gevoel ook in jouw rolgordijn maximaal behouden. Je kan kiezen tussen lichtdoorlatende, verduisterende of zonwerende stoffen.

Tip: dankzij de lamineertechniek kan je ook andere producten combineren en bijvoorbeeld gordijnen en rolgordijnen in dezelfde stof laten maken. Stijlvoller wordt het niet!

Het gemak van gemotoriseerde rolgordijnen

In vergelijking met manuele rolgordijnen zorgen automatische rolgordijnen voor heel wat extra comfort. Afhankelijk van jouw voorkeur bieden we verschillende bedieningsmogelijkheden en bevestigingssystemen.

Voordelen van automatische rolgordijnen:

  • De bediening via smartphone of tablet is een aangename luxe wanneer je buitenshuis opeens beseft dat je de rolgordijnen nog niet geopend of gesloten hebt.
  • Al jouw favoriete posities kan je via de smart home app instellen.
  • De stof wordt altijd soepel in- en uitgerold, wat de levensduur van jouw rolgordijn maximaliseert.

 

Laat je inspireren