Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn met hun strakke lijnen bijzonder stijlvol en praktisch. Kies je stijl van klassiek tot modern en creëer zo de gewenste sfeer in huis, op kantoor, …
Dankzij de handige bediening (manueel of elektrisch) bepaal je de lichtinval en het zicht naar buiten in een handomdraai.

Vouwgordijnen passen in elk type interieur en zorgen altijd voor de gepaste sfeer. Vouwgordijnen zorgen echter niet enkel voor een sfeervol interieur, maar als vouwgordijnspecialist bieden we Belgische stoffen die altijd één of meerdere van de volgende functies hebben: designer looks, privacy, zonwering, verduistering, brandwerendheid, ...

I like it BIG

Heeft u een groot venster waar u ook een vouwgordijn wil? Dan is uw keuze voor Inside vanzelfsprekend want wij kunnen kwalitatieve vouwgordijnen leveren in extreem grote uitvoeringen.

Het basisgamma kunt u verkrijgen tot 420cm breed en 590cm hoog. En met het Maxi XXL systeem bedient u (zij het binnen een beperkt aantal stoffen) zelfs vouwgordijnen tot 10 meter breed en 320cm hoog!

XXL vouwgordijnen kunnen ook geautomatiseerd worden. Maar door een innovatieve techniek is manueel bedienen geen enkel probleem.

 

Schuine ramen, dakramen en veranda's

Ook voor schuine ramen, dakramen en veranda's biedt Inside de gepaste uitkomst. Dankzij de geavanceerde techniek van de Inside-optreksystemen is het mogelijk om in slope of oblique ramen vouwgordijnen op te hangen. Het vouwgordijn kan tot het laagste punt van de schuine kant opgetrokken worden.

Inside heeft heel veel oog voor detail. Zo zorgen wij dat (indien u dit op voorhand vraagt) alle baleinen doorlopen voor een optimaal zicht.

 

Regel je vouwgordijnen op afstand

Raamdecoratie vanop afstand kunnen regelen, is een comfort waar vandaag steeds vaker vraag naar is. De vouwgordijnen van Inside lenen zich perfect tot automatisering en maken je huis daarmee niet alleen slimmer, maar doen het ook in waarde stijgen.

Kies tussen een gewone motor met schakelaar, een motor met afstandsbediening of aangesloten op uw eigen domoticasysteem.

U kunt ook kiezen voor een systeem met timer voor bediening bij afwezigheid of met een geïntegreerde sensor zodat bij fel zonlicht uw vouwgordijn automatisch naar beneden gaat.

 

 

Onze vouwgordijnen onderscheiden zich van andere merken door een gedetailleerde afwerking en voortdurende innovatie. Zo zorgt een zelfregulerend hulsje in de tunnels voor een constante spanning die de perfecte looks van uw vouwgordijn garandeert.

 

Unieke voeringstoffen

Je kiest voor een gevoerd vouwgordijn om de stof tegen de zon te beschermen, om je vouwgordijn meer body te geven waardoor het mooier valt en voor een goed slaapcomfort.

Onze unieke voeringstoffen heb je in meerdere kleuren en garanderen als enige ter wereld de beste kleurvastheid (8/8).

Dankzij deze unieke innovatie kunnen vouwgordijnen voortaan gewassen en gestreken worden, mét behoud van kleur. zie opmetingen bij voering gordijnen.

 

Enkele pluspunten

1. Een zelfregulerend, gepatenteerd hulsje bestaande uit een veer een hulsje houdt de stof mooi strak. Ieder gordijn krijgt naargelang het gewicht van de stof een specifiek veertje voor het meest optimale resultaat.

2. Een gepatenteerd, ultrasoon knoopsgat zonder rafels zorgt dat de baleinen op een eenvoudige manier uitgenomen kunnen worden voor het reinigen van het gordijn.

3. De zijzomen worden bovendien blind gestikt. Op deze manier zijn er vooraan geen stikkingen zichtbaar en blijft de stof mooi egaal. Dit wordt op bijna alle stoffen uit de Inside collectie toegepast.

4. Een speciale flap (zonwerende flap) voorkomt dat de gordijnstof bij het optrekken verkleurt.

5. De versterkte afsteloogjes met sluitring verhogen de kwaliteit nog meer. Loskomende oogjes of koordjes behoren tot het verleden dankzij een extra sluitring.

6. De transparante ringetjes zijn UV-bestendig en vervaardigd uit hoogwaardig, kleurvast polycarbonaat. Bovendien zijn het de kleinste in hun soort waardoor ze nog minder opvallen.

 

Laat je inspireren