Horizontale houten lamellen

 Horizontale lamellen zijn verkrijgbaar in hout en aluminium ( verschillende breedtes ) met een divers gamma van kleuren en geschikt voor vochtige ruimtes.
Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering. Ons bijzonder gevarieerd aanbod biedt een passende afwerking voor alle verschillende interieurs. De collectie biedt bijpassend ladderkoord en een serie ladderbanden.

Houten lamellen

Kies voor rust en warmte met de houten jaloezieën van Inside. Dankzij hun strakke vormgeving en veelzijdige afwerkingsmogelijkheden vormen ze een smaakvolle aanvulling op diverse interieurstijlen.

De houten jaloezieën worden vervaardigd uit duurzaam hout van de beste kwaliteit en zorgen voor een natuurlijke lichtinval.

Collectie

Bij het samenstellen van je houten jaloezieën heb je veel keuzemogelijkheden. De afwerking van de lamellen bepaalt het totaalbeeld van je houten jaloezieën. De jaloezieën van Inside zijn in verschillende breedtes en kleuren beschikbaar.

 

Met de houten jaloezieën van Inside breng je de natuur helemaal naar binnen. Met gebeitste lamellen kies je voor een mooie houtlook die het natuurlijke effect van jouw jaloezieën nog sterker in de verf zet.

Het absolute voordeel van houten jaloezieën is de natuurlijke kleur van het licht dat in huis valt. ’s Morgens wordt je met een streepje natuurlijk daglicht wakker, in de woonkamer zorgen de jaloezieën voor een gezellig sfeerlicht. Je kan zelf spelen met de opening van de lamellen voor de gewenste lichtinval.

 

Je kan houten jaloezieën tot op de millimeter bijregelen waardoor je op elk moment van de dag bepaalt hoeveel privacy je wil.

Ideaal voor vochtige ruimtes

In de badkamer wil je vooral genieten in een ontspannen omgeving. Met de houten jaloezieën van Inside tover je je badkamer om tot een ontspannen wellness ruimte. Je kan ook perfect spelen met zonlicht. Zo bepaal je niet alleen de sfeer maar zorg je ook voor geborgenheid en privacy.

Standaard worden onze houten jaloezieën voorzien van een stalen bovenbak voor het optrekmechanisme. Wil je ze in de badkamer of de keuken plaatsen? Dan kan je ook kiezen voor een aluminium bovenbak. Aluminium is roestbestendig en dus ideaal voor vochtige ruimtes.

 

Decoratieve ladderbanden

Hou je van een statement in je interieur? Decoratieve ladderbanden geven houten jaloezieën nog meer karakter. Match de tint aan de gekozen lamellen of werk met een contrasterende kleur: het kan allemaal.

Jaloezieën met een ladderband hebben ook een nuttig voordeel. Ze bedekken de gaatjes waar de standaard ladderkoorden doorlopen, waardoor je een betere verduistering krijgt.

 

Subtiele ladderkoorden

Wens je een subtielere afwerking, dan is een fijne ladderkoord the way to go. Houten jaloezieën met een ladderkoord ogen licht waardoor ze mooi in je interieur blenden. Hierdoor kan je de lichtinval zelf tot op de millimeter bepalen en een prachtig zon- en schaduwspel creëren.

 

Regel je lamellen op afstand

µ’s Morgens openen de lamellen vanzelf en wordt je wakker met een zachte, natuurlijke ochtendgloed. ’s Avonds sluiten de lamellen op het ogenblik dat je jouw knusse avond in de zetel start en extra privacy wenst. Zelf hoef je er helemaal niet aan te denken: het is slechts één manier waarmee we je bij Inside het leven gemakkelijker maken.

De houten jaloezieën van Inside lenen zich perfect tot automatisering en maken jouw huis niet alleen slimmer maar doen het ook in waarde stijgen. Met behulp van een afstandsbediening kan je met één simpele druk op de knop verschillende jaloezieën samenbrengen en bedienen. Motorisatie kan zowel bij jaloezieën met ladderband als met ladderkoord.