retour_terugbetalingen

Kijk je producten altijd goed na wanneer je ze aankrijgt. Je kan de ontvangen artikelen binnen 30 dagen na leveringen retourneren.

Retour via de post

Voor een retour via de post of afhaalpunt zijn de kosten voor de verzending naar "Stof Tot Nadenken " voor de klant. Na ontvangst van een volledige retour, wordt het betaalde bedrag exclusief verzendkosten terugbetaald.

 1. Vul het retourformulier in en steek deze samen met de producten in de originele verpakking.
 2. Maak je pakket volledig klaar voor de retour: zorg ervoor dat het pakket goed ingepakt is en voorzien van voldoende bescherming voor het transport.
 3. Verstuur het pakket naar:‚Äč
  Stof Tot Nadenken
  Bruggestraat 145
  8770 Ingelmunster

Zodra we jouw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze verwerkt en ontvang je automatisch het bedrag teruggestort via de oorspronkelijke betaalwijze.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

 1. Heb je nog geen terugbetaling van ons ontvangen? Controleer dan eerst even je bankrekening dat het bedrag er zeker niet opstaat.
 2. Neem vervolgens contact op met je bank, want er kan een tijdje over gaan voor de terugbetaling officieel verwerkt is.
 3. Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@stoftotnadenken.be

Vragen? Aarzel dan zeker niet om het contactformulier in te vullen of stuur een mailtje naar info@stoftotnadenken.be. Wij zullen je zo snel mogelijk verder helpen!