verzending

Voor een thuislevering rekenen wij kosten aan. De pakketten  worden bezorgd binnen 14 werkdagen. 

 

BELGIË
Totaalprijs Verzendkost= €7,5

 

NEDERLAND

Totaalprijs Verzendkost = €12

* Alleen verzending naar Nederland en België mogelijk.

 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Je pakket wordt normaal gezien binnen de14 werkdagen geleverd. Je ontvangt via e-mail een bericht zodra je pakket jou richting op komt. Via deze e-mail wordt een indicatie (dag en tijdstip) gegeven wanneer we je pakket gaan leveren.

Kan ik mijn bestelling via thuislevering wijzigen of annuleren?

Zodra een bestelling doorgestuurd is, kan je deze niet meer wijzigen of annuleren. Als je vragen hebt over een thuislevering, neem dan contact op via info@stoftotnadenken.be

Kan ik een factuur ontvangen van mijn webbestelling met thuislevering?

Je ontvangt momenteel niet automatisch een factuur van je online bestelling. Na het plaatsen van je bestelling met thuislevering op onze webshop, kan je via het contactformulier een factuur opvragen voor je bestelling. Geef zeker het bestelnummer, bedrijfsnaam en BTW-nummer mee voor de factuur. Wij bezorgen je deze enkele werkdagen later via e-mail.

Wat als ik zichtbare schade bij een thuislevering constateer bij het moment van levering door de transporteur?

Transportschade bij een levering moet steeds bij de levering zelf geconstateerd worden en als opmerking op het ontvangstformulier van de transporteur toegevoegd worden. Dat kan genoteerd worden op het ontvangstformulier, op de handscanner van de chauffeur of op een apart formulier voor schadevaststelling, wanneer je aftekent voor ontvangst.

Stuur ons vervolgens binnen de 48u een bericht met een beschrijving van het probleem en foto’s om de schade aan te tonen.

Wij gaan dan aan de slag met dit schadedossier en we bekijken op welke manier we dit probleem kunnen verhelpen.

Wat als ik schade constateer na levering?

Als je op het uitpakken van de artikelen schade constateert, dien je ons dat binnen de 48u te melden met een beschrijving van het probleem en foto’s om de schade aan te tonen.

Wij gaan dan aan de slag met dit schadedossier en we bekijken op welke manier we dit probleem kunnen verhelpen.